Banaz Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0276 3262022
WEB http://banazmesem.meb.k12.tr
Adres : İslam Mahallesi Hürriyet caddesi No35 64500 BANAZ/UŞAK
VİZYON : Merkezimizin fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirerek Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; Anayasa ve Milli Eğitim Temel Kanunu çerçevesinde, kalfa ve usta adaylarına verdiğimiz eğitim düzeyini ve niteliğini yükseltmek suretiyle, çalışma disiplini almış, çalışma hayatına uyumlu, iş güvenliği prensiplerini kavramış, iyi bir vatandaş, bilgi beceri ve iş alışkanlıklarına sahip, yüksek verimi gerçekleştirecek nitelikli insan gücü olarak ekonomimize kazandırmaktır. Çırak, kalfa ve ustaların geliştirilmesi her yönden topluma yararlı, geleceği görebilen insanlar haline gelebilmesi için öğretmenlerimiz, kurumumuzda en önemli unsurlardan biridir. Banaz Mesleki Eğitim Merkezi ciddi, disiplinli ve başarılı bir kurumdur. Bütün Çalışmalarımızda; -Sevgi -Saygı Hoşgörü -Paylaşım -Sorumluluk -Dürüstlük -Çalışkanlık -Çevre Bilinci -Başarma İnancı -Geleceği Yönlendirme -Öğrenci Merkeziyeti -Ben Yerine "BİZ ANLAYIŞI" hakimdir.
MİSYON : Yetenekli, katılımcı, yeniliklere ve gelişmeye açık, topluma duyarlı insan kaynaklarımızla çırak, kalfa ve ustalarımıza, ülkemizin geleceği olan, Atatürk´ün "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve yaşatacak olan sizlersiniz." dediği gençlerimize, mümkün olan en iyi eğitim-öğretimi vermek için çalışan, kaliteyi sistemimizin her aşamasında ve her biriminde sürekli olarak uygulamaya ve geliştirmeye çaba gösteren, okulu bitiren mezunlarımızı bekleyen iş hayatına, beklentilerinin de üzerinde eleman yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumuz. Biz "BANAZ ATATÜRK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ"yiz.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:30-17:00
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : Lojmanımız bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Banaz merkezinden Hasan Köyü ve Şaban Köyü istikametine giden araçlar ile ya da yaya olarak ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Merkezimiz, İslam Mahallesi Hürriyet Caddesi No:35 adresinde, 31 Ağustos kapalı Spor Salonuna yaklaşık 400 metre mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Uşak il merkezine 33 Km.uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Elektrik Elektronik Teknolojisi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Makine Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Metal Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi alanları ile, Motorsiklet Tamirciliği, Otomotiv Mekanikerliği, Otomotiv Elektrikçiliği meslek dallarında eğitim verilmektedir. Ayrıca; diğer meslek dallarında eğitim almak isteyen öğrencilerin de kayıtları yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2017 Bilgileri Uşak / Banaz Banaz Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi Taban Puanı :185.9328
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Projeleri çerçevesinde, 2017 Teklif Çağrısı döneminde KA1 - Bireylerin Öğrenme Hareketliliği KA102 - Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği kapsamında Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerine yönelik "Bizim Genç Aşçılar..." adı ile proje başvurusu yapılmış olup, değerlendirme sonuçları beklenmektedir. 2018 Yılı Erasmus + Proje başvurusu yapılacaktır.