UŞAK / BANAZ - Banaz Atatürk Mesleki Eğitim Merkezi

Tem

Eski Öğrencilerimizden Vildan BASBUĞA'nın Güzellik Merkezi açılışında bulunduk, kendisine hayırlı olsun diyor ve bol kazançlar diliyoruz.

ATATÜRK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

KARNE ŞENLİĞİ

Mrt

Okulumuz Yiyecek ve İçeçek Hizmetleri Öğretmenimizinin, Tatlıcılık meslek dalı üzerine yapmış olduğu Kalfalık- Ustalık sınavı.

Mrt

Bölgemizin yerel gazetesinde ; okulumuzun eğitim ve öğretim üzerine yapmış olduğu çalışmaları okul müdürümüz Murat Öz kısa bir demec vermiştir.

Mrt

Uşak Seramik A.Ş. ile Banaz İlçe MEM arasında ustalık telafi programı sözleşmesi imzalanmıştır. Programımız nisan 2023 ayı içerisinde başlatılacak olup ilk etapta 100 kişilik müracat alınacaktır.

Mrt

Okulumuzun bahçe duvarı kenarlarına, 15 adet sekoya, 20 adet selvi, 20 adet çam ve 2 adet ladin olmak üzere toplam 57 adet ağaç dikildi.

2017-2018 Öğretim Yılı Aile Ziyaretlerimiz başlamıştır.